Akce

Změna bankovního účtu

pozor-jpg_15-01-2016_14-53-31.jpg
Změna bankovního účtu pro zasílání plateb za stravu
Od 1.7.2019 proběhne změna bankovního účtu pro zasílání plateb za stravu.

Otevírací doba pokladny

pixmac000012068015-jpg_28-05-2013_10-14-26.jpg
Otevírací doba pokladny ZŠ Generála Píky v době prázdnin
Prázdninová otevírací doba

Online objednávkový systém

online_objednavka-jpg_18-08-2014_12-23-38.jpg
Online objednávkový systém
Informace o online objednávkovém systému

Bez přidaného lepku

vystrizek1-jpg_06-12-2017_09-55-07.jpg
Bez přidaného lepku

Vážení zákazníci,
vzhledem k tomu, že v našem výrobním provozu jsou zpracovány i suroviny, které lepek obsahují, nelze stopy těchto přísad s jistotou vyloučit.

 



Jídelní lístek

Dnešní nabídka jídelního lístku: Úterý 18. 02. 2020

Jídelní lístek na celý týden zde
Sdělte nám, prosím, z jakého důvodu vám váš zkonzumovaný pokrm nechutnal.
Děkujeme!

Pokud chcete, můžete ke svému hodnocení přidat i komentář.
Děkujeme!

 
Alergeny
a další info
Polévka Zeleninový vývar s těstovinou


Menu 1 Vepřová přírodní pečeně, brambory s pažitkou


Menu 2 Kuřecí kousky na žampionech, kuskus, salát


Menu 3 Tagliatelle (těstoviny) po neapolsku (zelenina, suš.rajčata, protlak), sýr


Legenda:
 
  • Alergenní a nesnášenlivé látky dle nařízení EU č. 1169 / 2011
 

Novinky

Bezlepková strava

gluten-free-650x650-jpg_30-08-2018_16-07-57.jpg

Od 3.9.2018 je opět zabezpečená příprava a expedice bezlepkové stravy.

ZŠ Generála Píky

10-jpg_28-06-2015_22-41-32.jpg
V únoru 2015 jsme zmodernizovali školní jídelnu základní školy Generála Píky do stylu ..

Zákaznická linka

obalka-jpg_15-05-2014_16-24-04.jpg
Využijte komunikační knihu a sdělte nám svůj názor.

Polévky bez přidaného glutamátu

pixmac000013365633-jpg_20-03-2012_09-47-19.jpg
Sodexo nabízí polévky bez přidaných glutamátů.

Kontakty a provozní doba

Manažer restaurace

Pavlína Gáliková

T: tel.: 596 628 733
E: provoz.skola.gepiky.fms.cz@sodexo.com

Provozní doba

Výdejní doba:11:30 – 14:00

Naše recepty a zajímavosti

Jáhlová kaše s jablky, skořicí a lískovými oříšky

kase1-jpg_10-12-2019_16-42-39.jpg

Zažij Kanadu

4 porce  
400g jáhly
80g cukru krupice
40g cukru moučka
80g rozpuštěné máslo
900ml mléko
400g jablka
2pl med
80g lískové ořechy              
Sůl              
Skořice    

Postup
Jáhly 3x spařte vroucí vodou, vždy je důkladně promíchejte a slijte. Zbavíte je tím nahořklé chuti. Do kastrůlku vsypte spařené jáhly, cukr, zalijte mlékem a vařte jáhly do kašovité konzistence. Jablka nakrájejte na 1cm silné plátky, vložte do malé pánve a lehce podlijte vodou. Přidejte med a trošku skořice a duste do poloměkka. Lískové oříšky nasucho opražte na pánvi a rozdrťte paličkou na maso. Jáhlovou kaši servírujte s dušenými jablky, oříšky, moučkovým cukrem a rozpuštěným máslem.