Akce

Online objednávkový systém

online_objednavka-jpg_18-08-2014_12-23-38.jpg
Online objednávkový systém
Informace o online objednávkovém systému

INFORMACE O ODHLÁŠKÁCH OBĚDŮ

untitled-jpg_04-04-2012_13-13-40.jpg
INFORMACE O ODHLÁŠKÁCH OBĚDŮ FORMOU SMS
Rušíme odhlášky formou sms Odhlášky prosím zasílejte emailem nebo je hlaste nejpozději den předem.

Prodloužená otevírací doba pokladny

pixmac000012068015-jpg_28-05-2013_10-14-26.jpg
Mimořádná prodloužená otevírací doba pokladny pro koupi zálohovaných vratných čipů pro objednávkový systém obědů na školní rok 2018 – 2019
Mimořádná prodloužená otevírací doba pokladny.

Bez přidaného lepku

vystrizek1-jpg_06-12-2017_09-55-07.jpg
Bez přidaného lepku

Vážení zákazníci,
vzhledem k tomu, že v našem výrobním provozu jsou zpracovány i suroviny, které lepek obsahují, nelze stopy těchto přísad s jistotou vyloučit.

 



Jídelní lístek

Dnešní nabídka jídelního lístku: Středa 12. 12. 2018

Jídelní lístek na celý týden zde
Sdělte nám, prosím, z jakého důvodu vám váš zkonzumovaný pokrm nechutnal.
Děkujeme!

Pokud chcete, můžete ke svému hodnocení přidat i komentář.
Děkujeme!

 
Alergeny
a další info
Polévka Uzený vývar s rýží


Menu 1 Bratislavská vepřová kýta, houskové knedlíky


Menu 2 Švýcarské těstoviny, okurek


Menu 3 Cizrnový salát se šunkou, knupsi


Legenda:
 
  • Alergenní a nesnášenlivé látky dle nařízení EU č. 1169 / 2011
 

Novinky

Bezlepková strava

gluten-free-650x650-jpg_30-08-2018_16-07-57.jpg

Od 3.9.2018 je opět zabezpečená příprava a expedice bezlepkové stravy.

ZŠ Generála Píky

10-jpg_28-06-2015_22-41-32.jpg
V únoru 2015 jsme zmodernizovali školní jídelnu základní školy Generála Píky do stylu ..

Zákaznická linka

obalka-jpg_15-05-2014_16-24-04.jpg
Využijte komunikační knihu a sdělte nám svůj názor.

Polévky bez přidaného glutamátu

pixmac000013365633-jpg_20-03-2012_09-47-19.jpg
Sodexo nabízí polévky bez přidaných glutamátů.

Kontakty a provozní doba

Manažer restaurace

Karin Majerová

T: tel.: 596 628 733
E: provoz.skola.gepiky.fms.cz@sodexo.com

Provozní doba

Výdejní doba:11:30 – 14:00

Naše recepty a zajímavosti

Topinamburový krém s křupavou zeleninou

1234_18_1421150821-jpg_02-09-2016_09-19-14.jpg

pro zahřátí v chladných dnech

Suroviny:
100g másla + 20g na dokončení
400g oloupaných a nakrájených topinamburů
100g oloupané a najemno nakrájené cibule
3 snítky tymiánu
1l kuřecího nebo zeleninového vývaru
1 větší oloupaná a nakrájená brambora
300ml šlehačky
Sůl
Pepř  
100g očištěná, na kostičky nakrájená mrkev
100g   očištěná, na kostičky nakrájená petržel
100g očištěný, na kostičky nakrájený celer
50ml máslo  

Postup: V hrnci rozehřejte polovinu másla a krátce na něm opečte topinambury spolu s cibulí a tymiánem.

Přilijte vývar a přiveďte k varu, přidejte brambory a vše uvařte doměkka. Nakonec vmíchejte smetanu. Sundejte z plotny, vylovte tymián, přidejte zbylé studené máslo a rozmixujte dohladka.

Přeceďte přes cedník a dochuťte solí a pepřem. Zeleninu orestujte na másle a dejte do středu talíře, vlijte polévku, ozdobte tymiánem a pokapejte rozpuštěným máslem.

Dobrou chuť!