Akce

Změna bankovního účtu

pozor-jpg_15-01-2016_14-53-31.jpg
Změna bankovního účtu pro zasílání plateb za stravu
Od 1.7.2019 proběhne změna bankovního účtu pro zasílání plateb za stravu.

Otevírací doba pokladny

pixmac000012068015-jpg_28-05-2013_10-14-26.jpg
Otevírací doba pokladny ZŠ Generála Píky v době prázdnin
Prázdninová otevírací doba

Online objednávkový systém

online_objednavka-jpg_18-08-2014_12-23-38.jpg
Online objednávkový systém
Informace o online objednávkovém systému

Bez přidaného lepku

vystrizek1-jpg_06-12-2017_09-55-07.jpg
Bez přidaného lepku

Vážení zákazníci,
vzhledem k tomu, že v našem výrobním provozu jsou zpracovány i suroviny, které lepek obsahují, nelze stopy těchto přísad s jistotou vyloučit.

 



Jídelní lístek

Dnešní nabídka jídelního lístku: Úterý 10. 12. 2019

Jídelní lístek na celý týden zde
Sdělte nám, prosím, z jakého důvodu vám váš zkonzumovaný pokrm nechutnal.
Děkujeme!

Pokud chcete, můžete ke svému hodnocení přidat i komentář.
Děkujeme!

 
Alergeny
a další info
Polévka Zeleninový vývar s těstovinou


Menu 1 Vepřová přírodní pečeně, brambory s pažitkou


Menu 2 Kuřecí kousky na žampionech, dušená rýže, salát


Menu 3 Tagliatelle (těstoviny) po neapolsku (zelenina, suš.rajčata, protlak), sýr


Legenda:
 
  • Alergenní a nesnášenlivé látky dle nařízení EU č. 1169 / 2011
 

Novinky

Bezlepková strava

gluten-free-650x650-jpg_30-08-2018_16-07-57.jpg

Od 3.9.2018 je opět zabezpečená příprava a expedice bezlepkové stravy.

ZŠ Generála Píky

10-jpg_28-06-2015_22-41-32.jpg
V únoru 2015 jsme zmodernizovali školní jídelnu základní školy Generála Píky do stylu ..

Zákaznická linka

obalka-jpg_15-05-2014_16-24-04.jpg
Využijte komunikační knihu a sdělte nám svůj názor.

Polévky bez přidaného glutamátu

pixmac000013365633-jpg_20-03-2012_09-47-19.jpg
Sodexo nabízí polévky bez přidaných glutamátů.

Kontakty a provozní doba

Manažer restaurace

Pavlína Gáliková

T: tel.: 596 628 733
E: provoz.skola.gepiky.fms.cz@sodexo.com

Provozní doba

Výdejní doba:11:30 – 14:00

Naše recepty a zajímavosti

Uzený hovězí jazyk s karotkovo-bramborovou kaší, strouhaný křen s jablky

bs321_dil-nejoblibenejsi-jidlo-kanclere-kohla-58286e3bdccd2_400x267-jpg_22-10-2019_14-56-10.jpg

Zimní chutě

4 porce

Suroviny:
Uzený hovězí jazyk 800g
Brambory 900g
Mrkev 300g
Máslo 4 lžíce
Smetana 100ml
Jablka 200g
Křen 100g
Cibule 1 ks
Česnek 2 stroužky
Bobkový list
Nové koření
Sůl
Pepř  

Příprava:
Hovězí jazyk důkladně omyjeme, vložíme do hrnce a zalijeme vodou. Přidáme cibuli, česnek, nové koření, pepř a bobkový list. Jazyk vaříme na mírném ohni doměkka. Když je maso měkké, zchladíme ho pod studenou tekoucí vodou, sloupneme z kůže a nakrájíme na plátky. Brambory uvaříme doměkka, přidáme uvařenou a rozmixovanou mrkev, máslo, šlehačku, sůl a vyšleháme dohladka. Jablka a křen očistíme a nastrouháme najemno. Smícháme se solí.