Vaše náměty

Váš e-mail nebude zobrazen, slouží pouze pro možnost odpovědět Vám.
Váš návrh/FAQ bude na stránkách zobrazen po doplnění odpovědi a odsouhlasení obsahu.

Váš e-mail:
Vaše jméno:
Předmět:
Nechajte prázdne
Váš námět/FAQ:
Kontrolní kód:
  1. dobry den měla bych na vás dotaz,zda by bylo možne do jidelníčku zařazovat častěji jidla bez alegenu čislo 7.nebo jestli je mozna nejaka individualni domluva,nekdy se jedna treba jen o jednu ingredienci ktera se da vypustit(treba posypani jidla syrem). dekuji

    • Dobrý den paní Foldynová,
      vaříme pro externí strávníky, ale stravu bohužel nerozvážíme. Je možné se stravovat přímo ve škole G.Píky. V případě Vašeho zájmu mne, prosím, kontaktujte napřímo.  
      S pozdravem   Karina Majerová
      Manažer provozu Sodexo – služby u klienta 731 137 792

  2. Mám prosbu, zda můžete přestat zařazovat do jídelníčku dětí z MŠ Ramu a corflaksy? Nechápu proč je něco takového vůbec zařazené do jejích jídelníčku. A prosím trochu méně soli a začněte konečně používat víc čerstvých a sezónních potravin. Děkuji a jsem s pozdravem

    • Dobrý den,   děkujeme za Váš podnět.
      Personál jsem upozornila ohledně solení pokrmů. Co se týká jednotlivých surovin, vybíráme pouze oficiálně schválené suroviny vždy v souladu se spotřebním košem. Rama i cornflaksy tomuto kritériu odpovídají. Navíc cornflaksy jsou u dětí v MŠ oblíbené, proto o jejich vyřazení z jídelníčku v tuto chvíli neuvažujeme.
        Děkuji za připomínku a přeji krásný den.    
      S pozdravem  
      Karina Majerová Manažer provozu Sodexo – služby u klienta  
      Školní jídelna SODEXO, s.r.o. ZŠ Generála Píky 2975/13A 702 00 Ostrava – Moravská Ostrava Česká republika Č.stř. 412.01  
      Mobil: -420 731 137 792 Pevná: +420 596 612 381 Email: karina.majerova@sodexo.com

  3. Prosím lze poskytnout na pondělí oběd dceři- zapomněli jsme objednat . Staniczková zš na mlýnici. Děkuji.

    • Dobrý den, pane Staniczek,   oběd Vaše dcera bude mít objednány M1. Psali jsme Vám i na osobní email.  
      Přeji krásný den  
      S pozdravem   Karina Majerová Manažer provozu Sodexo – služby u klienta  
      Školní jídelna SODEXO, s.r.o. ZŠ Generála Píky 2975/13A 702 00 Ostrava – Moravská Ostrava Česká republika Č.stř. 412.01

  4. Nevím, příjde mi, ze vaříte docela hnusne.. Jako to co sjem dostala na talíř měly být buchtičky s krémen.. fuj

    • Dobrý den Kristýnko,
      budeme rádi, když příště přijdeš k okénku se svou stížností a my ti jídlo určitě rádi vyměníme.
      Děkujeme za připomínku

      Pucková Marie- manažerka provozu

  5. You made some really good points there. I checked on the internet for additional information about the issue and found most people will go along with your views on this site. edfcabkbegce

    • Thank´s for your opinion. have a nice day

      Pucková

Novinky

Bezlepková strava

gluten-free-650x650-jpg_30-08-2018_16-07-57.jpg

Od 3.9.2018 je opět zabezpečená příprava a expedice bezlepkové stravy.

ZŠ Generála Píky

10-jpg_28-06-2015_22-41-32.jpg
V únoru 2015 jsme zmodernizovali školní jídelnu základní školy Generála Píky do stylu ..

Zákaznická linka

obalka-jpg_15-05-2014_16-24-04.jpg
Využijte komunikační knihu a sdělte nám svůj názor.

Polévky bez přidaného glutamátu

pixmac000013365633-jpg_20-03-2012_09-47-19.jpg
Sodexo nabízí polévky bez přidaných glutamátů.

Kontakty a provozní doba

Manažer restaurace

Pavlína Gáliková

T: tel.: 596 628 733
E: provoz.skola.gepiky.fms.cz@sodexo.com

Provozní doba

Výdejní doba:11:30 – 14:00

Naše recepty a zajímavosti

Jáhlová kaše s jablky, skořicí a lískovými oříšky

kase1-jpg_10-12-2019_16-42-39.jpg

Zažij Kanadu

4 porce  
400g jáhly
80g cukru krupice
40g cukru moučka
80g rozpuštěné máslo
900ml mléko
400g jablka
2pl med
80g lískové ořechy              
Sůl              
Skořice    

Postup
Jáhly 3x spařte vroucí vodou, vždy je důkladně promíchejte a slijte. Zbavíte je tím nahořklé chuti. Do kastrůlku vsypte spařené jáhly, cukr, zalijte mlékem a vařte jáhly do kašovité konzistence. Jablka nakrájejte na 1cm silné plátky, vložte do malé pánve a lehce podlijte vodou. Přidejte med a trošku skořice a duste do poloměkka. Lískové oříšky nasucho opražte na pánvi a rozdrťte paličkou na maso. Jáhlovou kaši servírujte s dušenými jablky, oříšky, moučkovým cukrem a rozpuštěným máslem.