Vaše náměty

Váš e-mail nebude zobrazen, slouží pouze pro možnost odpovědět Vám.
Váš návrh/FAQ bude na stránkách zobrazen po doplnění odpovědi a odsouhlasení obsahu.

Váš e-mail:
Vaše jméno:
Předmět:
Nechajte prázdne
Váš námět/FAQ:
Kontrolní kód:
  1. dobry den měla bych na vás dotaz,zda by bylo možne do jidelníčku zařazovat častěji jidla bez alegenu čislo 7.nebo jestli je mozna nejaka individualni domluva,nekdy se jedna treba jen o jednu ingredienci ktera se da vypustit(treba posypani jidla syrem). dekuji

    • Dobrý den paní Foldynová,
      vaříme pro externí strávníky, ale stravu bohužel nerozvážíme. Je možné se stravovat přímo ve škole G.Píky. V případě Vašeho zájmu mne, prosím, kontaktujte napřímo.  
      S pozdravem   Karina Majerová
      Manažer provozu Sodexo – služby u klienta 731 137 792

  2. Mám prosbu, zda můžete přestat zařazovat do jídelníčku dětí z MŠ Ramu a corflaksy? Nechápu proč je něco takového vůbec zařazené do jejích jídelníčku. A prosím trochu méně soli a začněte konečně používat víc čerstvých a sezónních potravin. Děkuji a jsem s pozdravem

    • Dobrý den,   děkujeme za Váš podnět.
      Personál jsem upozornila ohledně solení pokrmů. Co se týká jednotlivých surovin, vybíráme pouze oficiálně schválené suroviny vždy v souladu se spotřebním košem. Rama i cornflaksy tomuto kritériu odpovídají. Navíc cornflaksy jsou u dětí v MŠ oblíbené, proto o jejich vyřazení z jídelníčku v tuto chvíli neuvažujeme.
        Děkuji za připomínku a přeji krásný den.    
      S pozdravem  
      Karina Majerová Manažer provozu Sodexo – služby u klienta  
      Školní jídelna SODEXO, s.r.o. ZŠ Generála Píky 2975/13A 702 00 Ostrava – Moravská Ostrava Česká republika Č.stř. 412.01  
      Mobil: -420 731 137 792 Pevná: +420 596 612 381 Email: karina.majerova@sodexo.com

  3. Prosím lze poskytnout na pondělí oběd dceři- zapomněli jsme objednat . Staniczková zš na mlýnici. Děkuji.

    • Dobrý den, pane Staniczek,   oběd Vaše dcera bude mít objednány M1. Psali jsme Vám i na osobní email.  
      Přeji krásný den  
      S pozdravem   Karina Majerová Manažer provozu Sodexo – služby u klienta  
      Školní jídelna SODEXO, s.r.o. ZŠ Generála Píky 2975/13A 702 00 Ostrava – Moravská Ostrava Česká republika Č.stř. 412.01

  4. Nevím, příjde mi, ze vaříte docela hnusne.. Jako to co sjem dostala na talíř měly být buchtičky s krémen.. fuj

    • Dobrý den Kristýnko,
      budeme rádi, když příště přijdeš k okénku se svou stížností a my ti jídlo určitě rádi vyměníme.
      Děkujeme za připomínku

      Pucková Marie- manažerka provozu

  5. You made some really good points there. I checked on the internet for additional information about the issue and found most people will go along with your views on this site. edfcabkbegce

    • Thank´s for your opinion. have a nice day

      Pucková

Novinky

Bezlepková strava

gluten-free-650x650-jpg_30-08-2018_16-07-57.jpg

Od 3.9.2018 je opět zabezpečená příprava a expedice bezlepkové stravy.

ZŠ Generála Píky

10-jpg_28-06-2015_22-41-32.jpg
V únoru 2015 jsme zmodernizovali školní jídelnu základní školy Generála Píky do stylu ..

Zákaznická linka

obalka-jpg_15-05-2014_16-24-04.jpg
Využijte komunikační knihu a sdělte nám svůj názor.

Polévky bez přidaného glutamátu

pixmac000013365633-jpg_20-03-2012_09-47-19.jpg
Sodexo nabízí polévky bez přidaných glutamátů.

Kontakty a provozní doba

Manažer restaurace

Pavlína Gáliková

T: tel.: 596 628 733
E: provoz.skola.gepiky.fms.cz@sodexo.com

Provozní doba

Výdejní doba:11:30 – 14:00

Naše recepty a zajímavosti

Burritos s vepřovým masem a barbecue omáčkou

rijen1-jpg_07-08-2019_13-30-33.jpg

4 porce

Suroviny:
Vepřová plec                   600g
Tortilla 12‘‘                         4 ks
Barbecue omáčka          150ml
Čedar strouhaný            200g
Krém z černých fazolí  200g
Olej
Sůl
Papričky jalapeno

Postup: Předehřejte si troubu na 135°C. Vepřovou plec marinujte ve třetině barbecue omáčky, oleji, soli a pepři.

Maso vložte do nádoby s víkem, lehce podlijte a pečte asi 4 hodiny, dokud není maso měkké. Pomocí dvou vidliček natrhejte maso na vlákna.

Tortilly potřete fazolovým krémem, přidejte maso, sýr a jalapeno papričky.

Tortillu zabalte – nejprve přehněte dovnitř asi 3 cm z levé a pravé strany tortilly a poté srolujte směrem od sebe.

Na talíř dejte zbytek barbecue omáčky, ve které obalte připravená burritos. Opečte na grilu cca 5 minut z každé strany.

Dobrou chuť.