Akce

Bez přidaného lepku

vystrizek1-jpg_06-12-2017_09-55-07.jpg
Bez přidaného lepku

Vážení zákazníci,
vzhledem k tomu, že v našem výrobním provozu jsou zpracovány i suroviny, které lepek obsahují, nelze stopy těchto přísad s jistotou vyloučit.

Ideální spojení

coca-cola-jpg_20-03-2017_11-43-33.jpg
Coca - Cola 330 ml ke každému hlavnímu menu

Ke každému hlavnímu menu si nyní můžete přikoupit za zvýhodněnou cenu nápoj Coca - Cola 330ml. Jen za 12 Kč!

Online objednávkový systém

online_objednavka-jpg_18-08-2014_12-23-38.jpg
Online objednávkový systém
Informace o online objednávkovém systému

FOOD4U by Sodexo

food4u_by_sodexo_vizual-jpg_04-09-2015_10-32-52.jpg
Od 14. září 2015 na pozici MENU 3
V jeho nabídce naleznete vyvážené verze trendy pokrmů (burgery, tortilly, bagety, luštěninové saláty, sendviče, pasta, čína), které si žáci mohou odnést i s sebou.


Jídelní lístek

Dnešní nabídka jídelního lístku: Pátek 23. 02. 2018

Jídelní lístek na celý týden zde
Sdělte nám, prosím, z jakého důvodu vám váš zkonzumovaný pokrm nechutnal.
Děkujeme!

Pokud chcete, můžete ke svému hodnocení přidat i komentář.
Děkujeme!

 
Alergeny
a další info
Polévka Kuřecí s nudlemi


Menu 1 Krůtí nudličky na česneku,těstoviny


Menu 2 Holandský sekaný řízek - přírodní,bramborová kaše


Menu 3 Čočka na kyselo,opékaný párek,chléb


Legenda:
 
  • Alergenní a nesnášenlivé látky dle nařízení EU č. 1169 / 2011
 

Novinky

ZŠ Generála Píky

10-jpg_28-06-2015_22-41-32.jpg
V únoru 2015 jsme zmodernizovali školní jídelnu základní školy Generála Píky do stylu ..

Zákaznická linka

obalka-jpg_15-05-2014_16-24-04.jpg
Využijte komunikační knihu a sdělte nám svůj názor.

Polévky bez přidaného glutamátu

pixmac000013365633-jpg_20-03-2012_09-47-19.jpg
Sodexo nabízí polévky bez přidaných glutamátů.

Kontakty a provozní doba

Manažer restaurace

Marie Pucková

T: tel.: 596 628 733
E: provoz.skola.gepiky.fms.cz@sodexo.com

Provozní doba

Výdejní doba:11:30 – 14:00

Naše recepty a zajímavosti

Zelňačka se sušenými švestkami

010632-jpg_03-01-2018_15-16-39.jpg

Zelňačka se sušenými švestkami

Ingredience 

  • 1 kg kyselého zelí
  • vodu z kyselého zelí
  • lžíci cukru
  • sůl, mletý černý pepř, bobkový list
  • hrst sušených hub namočených ve vlažné vodě
  • 20 dkg hladké mouky
  • 1/4 l kyselé smetany
  • klobásku
  • hrst sušených švestek
Postup.
Pokrájené zelí povaříme v kyselé vodě, kterou rozředíme vývarem asi na 1 litr. Přidáme cukr, sůl, pepř, bobkový list a sušené houby − později přidáme sušené švestky. Polévku zaprášíme hladkou moukou. Nakonec přilijeme kyselou smetanu a klobásku nakrájenou na kolečka.
Přejeme dobrou chuť!