Akce

Změna bankovního účtu

pozor-jpg_15-01-2016_14-53-31.jpg
Změna bankovního účtu pro zasílání plateb za stravu
Od 1.7.2019 proběhne změna bankovního účtu pro zasílání plateb za stravu.

Otevírací doba pokladny

pixmac000012068015-jpg_28-05-2013_10-14-26.jpg
Otevírací doba pokladny ZŠ Generála Píky v době prázdnin
Prázdninová otevírací doba

Online objednávkový systém

online_objednavka-jpg_18-08-2014_12-23-38.jpg
Online objednávkový systém
Informace o online objednávkovém systému

Bez přidaného lepku

vystrizek1-jpg_06-12-2017_09-55-07.jpg
Bez přidaného lepku

Vážení zákazníci,
vzhledem k tomu, že v našem výrobním provozu jsou zpracovány i suroviny, které lepek obsahují, nelze stopy těchto přísad s jistotou vyloučit.

 

Ideální spojení

coca-cola-jpg_20-03-2017_11-43-33.jpg
Coca - Cola 330 ml ke každému hlavnímu menu

Ke každému hlavnímu menu si nyní můžete přikoupit za zvýhodněnou cenu nápoj Coca - Cola 330ml. Jen za 12 Kč!

FOOD4U by Sodexo

food4u_by_sodexo_vizual-jpg_04-09-2015_10-32-52.jpg
Od 14. září 2015 na pozici MENU 3
V jeho nabídce naleznete vyvážené verze trendy pokrmů (burgery, tortilly, bagety, luštěninové saláty, sendviče, pasta, čína), které si žáci mohou odnést i s sebou.
Strana 1 / 2Další >

Novinky

Bezlepková strava

gluten-free-650x650-jpg_30-08-2018_16-07-57.jpg

Od 3.9.2018 je opět zabezpečená příprava a expedice bezlepkové stravy.

ZŠ Generála Píky

10-jpg_28-06-2015_22-41-32.jpg
V únoru 2015 jsme zmodernizovali školní jídelnu základní školy Generála Píky do stylu ..

Zákaznická linka

obalka-jpg_15-05-2014_16-24-04.jpg
Využijte komunikační knihu a sdělte nám svůj názor.

Polévky bez přidaného glutamátu

pixmac000013365633-jpg_20-03-2012_09-47-19.jpg
Sodexo nabízí polévky bez přidaných glutamátů.

Kontakty a provozní doba

Manažer restaurace

Pavlína Gáliková

T: tel.: 596 628 733
E: provoz.skola.gepiky.fms.cz@sodexo.com

Provozní doba

Výdejní doba:11:30 – 14:00

Naše recepty a zajímavosti

Burritos s vepřovým masem a barbecue omáčkou

rijen1-jpg_07-08-2019_13-30-33.jpg

4 porce

Suroviny:
Vepřová plec                   600g
Tortilla 12‘‘                         4 ks
Barbecue omáčka          150ml
Čedar strouhaný            200g
Krém z černých fazolí  200g
Olej
Sůl
Papričky jalapeno

Postup: Předehřejte si troubu na 135°C. Vepřovou plec marinujte ve třetině barbecue omáčky, oleji, soli a pepři.

Maso vložte do nádoby s víkem, lehce podlijte a pečte asi 4 hodiny, dokud není maso měkké. Pomocí dvou vidliček natrhejte maso na vlákna.

Tortilly potřete fazolovým krémem, přidejte maso, sýr a jalapeno papričky.

Tortillu zabalte – nejprve přehněte dovnitř asi 3 cm z levé a pravé strany tortilly a poté srolujte směrem od sebe.

Na talíř dejte zbytek barbecue omáčky, ve které obalte připravená burritos. Opečte na grilu cca 5 minut z každé strany.

Dobrou chuť.