INFORMACE O ODHLÁŠKÁCH OBĚDŮ

INFORMACE O ODHLÁŠKÁCH OBĚDŮ FORMOU SMS

untitled-jpg_04-04-2012_13-13-40.jpg Rušíme odhlášky formou sms Odhlášky prosím zasílejte emailem nebo je hlaste nejpozději den předem na telefonním čísle: 596 612 381 MŠ do 13.00 hodin ZŠ do 14.00 hodin   Těšíme se na Vás v novém školním roce 2018-2019 SODEXO

Novinky

Bezlepková strava

gluten-free-650x650-jpg_30-08-2018_16-07-57.jpg

Od 3.9.2018 je opět zabezpečená příprava a expedice bezlepkové stravy.

ZŠ Generála Píky

10-jpg_28-06-2015_22-41-32.jpg
V únoru 2015 jsme zmodernizovali školní jídelnu základní školy Generála Píky do stylu ..

Zákaznická linka

obalka-jpg_15-05-2014_16-24-04.jpg
Využijte komunikační knihu a sdělte nám svůj názor.

Polévky bez přidaného glutamátu

pixmac000013365633-jpg_20-03-2012_09-47-19.jpg
Sodexo nabízí polévky bez přidaných glutamátů.

Kontakty a provozní doba

Manažer restaurace

Pavlína Gáliková

T: tel.: 596 628 733
E: provoz.skola.gepiky.fms.cz@sodexo.com

Provozní doba

Výdejní doba:11:30 – 14:00

Naše recepty a zajímavosti

Salát s křepelčími vajíčky

recipes-for-delicious-salads-with-quail-eggs-jpg_15-04-2019_14-51-47.jpg

Jarní salát

Suroviny:
1 svazek ředkvičky
10ks křepelčí vajíčka 
1 jarní cibulka
1 balení rukoly
1 balení polníčku (nebo směs oblíbených salátů)
125ml olivového oleje
2 lžíce hrubozrnné hořčice
1 a ½ pl medu
1pl majonézy /lze vynechat/

Postup:
Všechny ingredience na zálivku prošlehejte metličkou v misce, nebo dejte do sklenice se šroubovacím víčkem a řádně protřepejte. Dejte chladit do lednice. Křepelčí vajíčka uvařte natvrdo. Od okamžiku, kdy se voda začne vařit to trvá 80 sekund. Nechte vychladnout, oloupejte a rozkrojte napůl. Ředkvičky a jarní cibulku nakrájejte na tenké plátky. Rukolu a polníček opláchněte, osušte, rozdělte do misek nebo talířů, přidejte křepelčí vajíčka a těsně před servírováním přelijte zálivkou.

Dobrou chuť!