Otevírací doba pokladny

Otevírací doba pokladny ZŠ Generála Píky v době prázdnin

pixmac000012068015-jpg_28-05-2013_10-14-26.jpg

Prázdninová otevírací doba:
28.8.2019   7:00-10:00
29.8.2019   10:00-13:00
30.8.2019   7:00-11:00
2.9.2019     7:00-13:45

Přílohy k akci

Novinky

Bezlepková strava

gluten-free-650x650-jpg_30-08-2018_16-07-57.jpg

Od 3.9.2018 je opět zabezpečená příprava a expedice bezlepkové stravy.

ZŠ Generála Píky

10-jpg_28-06-2015_22-41-32.jpg
V únoru 2015 jsme zmodernizovali školní jídelnu základní školy Generála Píky do stylu ..

Zákaznická linka

obalka-jpg_15-05-2014_16-24-04.jpg
Využijte komunikační knihu a sdělte nám svůj názor.

Polévky bez přidaného glutamátu

pixmac000013365633-jpg_20-03-2012_09-47-19.jpg
Sodexo nabízí polévky bez přidaných glutamátů.

Kontakty a provozní doba

Manažer restaurace

Pavlína Gáliková

T: tel.: 596 628 733
E: provoz.skola.gepiky.fms.cz@sodexo.com

Provozní doba

Výdejní doba:11:30 – 14:00

Naše recepty a zajímavosti

Burritos s vepřovým masem a barbecue omáčkou

rijen1-jpg_07-08-2019_13-30-33.jpg

4 porce

Suroviny:
Vepřová plec                   600g
Tortilla 12‘‘                         4 ks
Barbecue omáčka          150ml
Čedar strouhaný            200g
Krém z černých fazolí  200g
Olej
Sůl
Papričky jalapeno

Postup: Předehřejte si troubu na 135°C. Vepřovou plec marinujte ve třetině barbecue omáčky, oleji, soli a pepři.

Maso vložte do nádoby s víkem, lehce podlijte a pečte asi 4 hodiny, dokud není maso měkké. Pomocí dvou vidliček natrhejte maso na vlákna.

Tortilly potřete fazolovým krémem, přidejte maso, sýr a jalapeno papričky.

Tortillu zabalte – nejprve přehněte dovnitř asi 3 cm z levé a pravé strany tortilly a poté srolujte směrem od sebe.

Na talíř dejte zbytek barbecue omáčky, ve které obalte připravená burritos. Opečte na grilu cca 5 minut z každé strany.

Dobrou chuť.